Inloggen

Lana-Larysa van Hunen-Demyanova

Nu geopend

Online bereikbaar op

 • Maandag 09:00 - 17:00
 • Dinsdag 09:00 - 17:00
 • Woensdag 09:00 - 17:00
 • Donderdag 09:00 - 17:00
 • Vrijdag 09:00 - 17:00
 • ZaterdagGesloten
 • ZondagGesloten
10 mensen hebben deze plek als bladwijzer

Heeft u een vraag?

Indien u vragen, opmerkingen of suggesties heeft kunt u natuurlijk altijd contact opnemen met onze helpdesk. Wij zijn tijdens kantooruren te bereiken op 0642176537 en natuurlijk ook via e-mail op info@nu-psycholoog.com

Lana-Larysa van Hunen-Demyanova

 • Behandelingsvorm
  Begeleiding, Cliëntgerichte therapie, Cognitieve gedragstherapie, Counseling, EMDR, Holistische therapie, NLP, Psycho-educatie
 • Klachtenindicatie
  Ademhalingsproblemen, Angst - Fobieën, Paniekstoornis- Paniekaanvallen, Angststoornis, Bindingsangst, Bore-out, Burnout / Burn-out, Perfectionisme, Communicatieproblemen, Concentratieproblemen, Corona stress, Depressie, Doelloosheid, Eenzaamheid, Emotionele problemen, Gevoelloosheid, Grenzen stellen, Hoofdpijn en migraine, Laag zelfbeeld, Motivatie, Narcisme, Stress, Traumaverwerking, Gespannenheid, Controle verliest

Ik ben Lana-Larysa van Hunen-Demyanova, een erkend en gecertificeerd psychosociale therapeut en tevens coach/business-psycholoog.

Om gezond te zijn en gezond blijven word u ondersteund in:

voeding;
mentale / vitaliteits-coaching of een psychosociale counseling;
beweging/training;
stress-management;
hormoonbalans;
trauma verwerking.

Ik ben aangesloten bij dé beroepsvereniging van psychologen NIP en bij Stichting Belangen Associatie Therapeut en Consument, het is hierdoor vaak mogelijk om de consulten te declareren bij uw ziektekosten verzekeraar indien u de juiste aanvullende verzekering hebt. Consulten worden door een groot aantal zorgverzekeraars in het aanvullend pakket geheel of gedeeltelijk vergoed. Informeer bij uw verzekering of kijk uw polis na.

 

Prijzen & Tarieven

Particulier

 • Therapeut

  Word gedeeltelijk vergoed

  € 200,00

Bedrijven

Locatie

Beoordelingen (39)

5.0 van 5.0
Deskundigheid 5.0
Klantvriendelijkheid 5.0
Prijs 5.0
Bereikbaarheid 4.9
 • Veronika Chernysheva
  5 september 2023 bij 17:56

  Een geweldig persoon, een uitstekende specialist in haar vakgebied.
  Het is moeilijk om woorden van dankbaarheid te vinden.
  Ze heeft me geholpen angsten te overwinnen en de problemen waarmee we werden geconfronteerd te verwerken.
  Na de sessies had ik altijd een goed humeur.
  Zeer dankbaar.

  Nuttig Beoordelen 6
 • Катерина Шуплякова
  5 september 2023 bij 10:02

  Ik wil graag een bedankje achterlaten aan Lana voor de transformatie en voor het begrijpen van de kwesties die zorgen baarde.
  Toen ik Lana zag besefte ik dat deze persoon mij zou kunnen begeleiden en helpen.
  Bij de allereerste ontmoeting voelde ik steun, en dit was niet alleen toen ze medelijden met me had in moeilijke tijden,
  maar toen ze me het pad wees waarlangs ik er sterker en gelukkiger uit kon komen.
  Elke keer na de sessie voelde ik een golf van energie en motivatie om verder te gaan.
  Dit was een waardevolle ervaring.

  Nuttig Beoordelen 6
 • Kate Miller
  27 augustus 2023 bij 14:11

  Ik beveel Lana aan iedereen aan als de beste vakvrouw.
  Lana begon mij te steunen op een moment dat ik op het dieptepunt van een zenuwinzinking zat. Ik bevond mij op dat moment in een moeilijke levenssituatie. Omdat ik zeer dierbare vrienden had verloren, mijn huis was kwijt geraakt en de oorlog had meegemaakt dacht ik niet dat er iemand zou zijn die mij zou kunnen helpen om uit deze situatie te komen.
  Vóór de eerste sessie was ik ook behoorlijk sceptisch omdat ik in het verleden al ervaring heb gehad met het communiceren met verschillende specialisten. Maar na de eerste sessie kwam ik zowaar vol energie naar buiten en voelde me veel beter. Bij elke daarop volgende sessie merkte ik hoe mijn toestand veranderde, depressieve gedachten verdwenen en ik was steeds meer vervuld van positiviteit en nieuwe levensdoelen.
  Lana is een geweldige specialist en de beste trainer waarmee ik ooit heb samengewerkt.
  Door contact met haar op te nemen zal uw leven ten goede veranderen.

  Nuttig Beoordelen 3
 • Olena Galagan
  24 mei 2023 bij 10:22

  Ik wil mevrouw Lana bedanken voor de kans om professioneel aan mijn situatie te werken. Ik voelde me comfortabel, ontspannen en effectief bezig tijdens de sessies. Ik heb de juiste handvatten gekregen om de ontbrekende stukjes van mijn wereldbeeld samen te kunnen voegen.
  Dit heeft mij geholpen om ver te gaan met minder energieverbruik wat zeer waardevol voor mij is.
  We zijn van een “min”-status naar een zelfverzekerde “plus” gegaan en daar ben ik haar oprecht dankbaar voor.
  Delicaat en professioneel staan hoog in het vaandel bij mevrouw Lana.

  Nuttig Beoordelen 7
 • Volodymyr Ihnatiev
  15 februari 2023 bij 23:38

  I would like to express my gratitude to Lana
  For helping me have some vital insights on my actual mental state, as well as walking through the process of healing burnout symptoms and helping me find some creative solutions on how to take a proper psychological selfcare.
  Session went in exceptionally nice manner, which makes the process smooth, efficient and enjoyable and serves a proof of an exceptional therapist qualification , as well as outstanding human qualities.

  Nuttig Beoordelen 12
 • Olha Shnurenko
  8 februari 2023 bij 11:20

  Lana is een zeer goede professional.
  Ze hielp me en helpt me nog steeds in de perceptie van problemen, legt op een toegankelijke manier uit waarom deze of gene situatie mij overkomt en hoe ik het in mijn leven aantrek. Ze is gericht op het resultaat in relatie tot mijn verzoeken.
  Concreet werken we in mijn geval aan loopbaanontwikkeling, het loskomen van emotioneel afhankelijke relaties en werken aan trauma’s.
  Ze heeft me al geholpen om te gaan met het opbouwen van persoonlijke grenzen en met het vermogen om verantwoordelijkheden te verdelen zonder alles op mezelf te nemen.
  Ik ben erg blij om u ontmoet te hebben! Heel erg bedankt voor uw werk!

  Nuttig Beoordelen 16
 • Sharon ihemena
  5 februari 2023 bij 21:15

  Experiencing therapy for the first time, I was amazed finally understood why Mrs Lana had a good reputation, and why she was quite more experienced than others I heard off After my sessions, it all made sense to me.
  I saw a fantastic therapist/psychologist who provided a really welcoming and constructive environment for us to work together on my issues.
  She helped me identify my own issues, and also get over real hurdles in my life. She provided numerous resources that I am still working my way through.
  We would discuss them in sessions, starting with ‘does this sound like you?’, which helped her get a really good idea of what I was struggling with.
  She is extremely knowledgeable (about psychology and so many other things in life!) and incredibly well-read, and this means that she draws from a very deep well of resources to help her clients, and understand what they are going through.
  I have been so impressed, and completely trusted her guidance.
  She also has a very unique way of empathising with clients – it was not difficult at all to really get her to understand what I was going through, she’s amazing and I am grateful she’s my psychologist.
  Thank you so much Mrs Lanа!I truly appreciate it!

  Nuttig Beoordelen 10
 • Maryna Vasiutynska
  19 december 2022 bij 16:46

  Heel erg bedankt Lana voor uw professionaliteit, hartelijke warmte en aandacht.
  Dankzij onze gesprekken zag ik mezelf en de wereld om me heen op een nieuwe manier.
  Begon ik gemakkelijker met problemen om te gaan, maakte ik me minder zorgen en begon ik weer meer van het leven te genieten.
  Bedankt, veel geluk voor u toegewenst!

  Nuttig Beoordelen 6
 • Anna Стельмакова
  19 december 2022 bij 13:38

  Hoe vaak zeggen we tegen onszelf op moeilijke momenten in ons leven*** ik ben sterk, ik kan het aan, ik moet… ik doe het “alleen”……. sterke woorden maar… Maar als je in handen valt van een specialist, een professional die je begrijpt en al je problemen van de andere kant bekijkt, begin je te begrijpen dat de weg die je ‘alleen’ aflegt veel moeilijker is, vooral in een bijzonder moeilijke periode van ons leven. Bedankt Lana voor uw belangrijke werk. Uw advies is onbetaalbaar!

  Nuttig Beoordelen 4
 • Oksana Romaliiska
  15 december 2022 bij 11:15

  Heel erg bedankt Lana, ze hielp en blijft me helpen om gevoelloosheid en angst te overwinnen, om verder te gaan en mijn energie niet te verspillen aan iets dat ik niet kan beïnvloeden.
  Lana is een zeer professioneel, intelligent, gevoelig en positief persoon met wie het prettig en nuttig communiceren is.
  Ze weet hoe ze bij kinderen door kan dringen en mijn dochter vindt haar erg leuk.
  Bedankt dat u er bent voor ons!

  Nuttig Beoordelen 4
 • Diana Bodnarenco
  Diana Bodnarenco
  19 november 2022 bij 17:41

  Ik ben Lana zeer dankbaar voor haar zorgvuldige hulp tijdens de moeilijkste periode van mijn leven..
  De sessies vonden plaats in een prettige sfeer wat me hielp om met emoties om te gaan en hulp gemakkelijker was te accepteren.
  Lana opende mijn ogen voor vele aspecten van perceptie en acceptatie van de situatie, gaf de nodige adviezen en was heel lief naar mij.
  Ik koos voor offline sessies omdat het mijn eerste therapie was en persoonlijke communicatie erg belangrijk is voor mij.
  Bedankt voor de competente hulp aan de mensen die ondersteuning nodig hebben, waaronder ik.🙏🏻🙏🏻

  Nuttig Beoordelen 8
 • Мария Лебедева
  31 oktober 2022 bij 17:36

  Eindeloze en grenzeloze dankbaarheid aan Lana.
  Lana verscheen in mijn leven toen ik mezelf op een emotioneel dieptepunt bevond.
  Mijn psychologische toestand bemoeide zich niet alleen met mij maar ook met mijn dierbaren.
  Lana heeft heel delicaat, professioneel en geleidelijk op heel natuurlijke wijze de basis gelegd voor de terugkeer van kleur in mijn leven.
  Ik heb paniekaanvallen overwonnen, ervaar nu minder angst in mijn leven en kan eindelijk weer beter slapen.
  Er kwam begrip in mijn leven, wat ik nodig heb en dat maakte het weer mogelijk voor mij om verder te leven.
  Lana heel erg bedankt voor Uw werk, professionaliteit en steun.
  Ik ben heel blij dat ik U ontmoet heb!

  Nuttig Beoordelen 13
 • anuta771401@gmail.com
  24 september 2022 bij 19:04

  Ik wil mijn diepe dankbaarheid uitspreken aan Lana. Ze is een gekwalificeerde specialist, evenals een gevoelig en vriendelijk persoon!!!!
  Heel erg bedankt voor je hulp, ondersteuning en advies.
  Je verscheen in mijn leven net op het moment dat ik een grote behoefte had aan psychologische hulp en ondersteuning.
  Ik kwam met mijn zoon uit Oekraïne naar Nederland.
  Van de hotspot – de stad Kharkiv ….
  Dankzij uw hulp en steun hebben we samen stap voor stap, van de ene sessie naar de andere, in kleine deeltjes, hebben we mij weer samengevoegd tot één geheel …..
  Je raad en steun gaven me kracht, ik overleef alles, laat alle bitterheid uit het verleden achter, laat angsten verdwijnen, herwin het vertrouwen in jezelf, in je kunnen.
  Je hebt me geholpen met inburgeren in Nederland.
  Ik verliet de twijfel aan mezelf en de angst om te verdwalen in een vreemd land.
  Je bent een geweldig persoon.
  Ik ben blij dat God je op het juiste moment en tijd naar mij in dit land heeft gestuurd.
  Door jouw ben ik weer een zelfstandige, vrije en mooie vrouw geworden!!!!

  Nuttig Beoordelen 20
 • Владимир Чючя
  14 september 2022 bij 14:26

  Beste Lana,
  Ik wil mijn dank uitspreken voor je professionele aanpak bij mijn moeilijke situatie.
  Je hebt me geholpen en ook mezelf beter te begrijpen.
  Ik zie de vooruitzichten op een goede toekomst: gezinshereniging, het einde van de oorlog, de terugkeer van mijn zoon met een overwinning, de wens om te leven en te genieten van het leven, van mensen te houden en vrouwen te respecteren.
  GROTE DANK JE WEL.

  Nuttig Beoordelen 6
 • Nurij Aslanova
  13 september 2022 bij 21:16

  Ik voel me beter, dankzij jou ben ik weer rustig gaan slapen.
  Heel erg bedankt Lana, je bent de beste psycholoog waar ik ooit geweest ben. Je hebt me gesteund en geholpen!

  Nuttig Beoordelen 9
 • Kateryna Avramenko
  13 september 2022 bij 18:24

  Bedankt voor de hulp, communicatie, praktijk en advies.
  Ik vond alles erg leuk. Nu voel ik me veel beter.
  Lana is een uitstekend, positief en zonnig persoon, een professional op haar vakgebied. ️❤️❤️❤️

  Nuttig Beoordelen 7
 • Ксения Мясушкина
  6 september 2022 bij 22:25

  Hierbij wil ik Lana bedanken!
  Ze hielp me bij het vinden van nieuwe vitaliteit en hielp me om in mezelf te geloven.
  Het bleek dat het gemakkelijk is om in jezelf te geloven en angsten te overwinnen.
  Het is voor mij nu veel gemakkelijker geworden om problemen op te lossen die voorheen niet oplosbaar leken.
  Er is een uitweg uit elke situatie.
  Deze psycholoog is een meester in haar vak, ik ben zeer tevreden met het resultaat.
  Ik ben blij dat ik zo’n geweldige professional heb gevonden!

  Nuttig Beoordelen 7
 • Oleksandra Shumakova
  1 september 2022 bij 14:08

  Ik kwam met het probleem van emotionele geslotenheid, gedeeltelijk verlies van zin in het leven (voelde me niet nodig).
  Lana weet de juiste woorden te kiezen en haalt veel verbazingwekkende dingen uit de woorden die ik zij, dingen waar ik zelf niet eerder aan had gedacht 😊
  Ik heb een paar sessies gehad en toen ze voorbij waren realiseerde ik me dat er goede veranderingen in mijn leven hadden plaatsgevonden. Op dit moment is het probleem opgelost.
  Het waren niet alleen de sessies zelf die me geholpen hebben maar ook het “huiswerk” met wat we na de sessies bespraken maar ook de goede aangeraden literatuur.
  Bedankt voor het geweldige werk! Altijd na de sessies voelde ik me licht en vol nuttige informatie.

  Nuttig Beoordelen 6
 • Yurii Spinatii
  31 augustus 2022 bij 08:38

  Yurii van 8 jaar: Ik vond het erg leuk, vooral de opdrachten waren erg interessant, informatief en waren logisch ontwikkeld.
  Ik ben blij dat ik bij u ben gekomen, u kan geheimen bewaren😉😃

  Moeder: Bedankt Lana, je bent een grote hulp geweest voor onze familie. Alle vragen die me zorgen baarden over het aanpassen aan een nieuwe omgeving en omstandigheden verdwenen allemaal, als door een toverstaf!

  Nuttig Beoordelen 6
 • Ольга Петрова
  9 augustus 2022 bij 12:43

  Heel erg bedankt Lana voor je hulp, voor het herstellen van mijn psycho-emotionele kalmte! Bedankt dat je me hebt geholpen om weer in mezelf en mijn capaciteiten te geloven. Nu weet ik dat ik het kan en dat ik zal slagen!
  Buiten dat zou ik je willen wijzen op je wijsheid, professionaliteit en intelligentie.
  Het was een zeer prettige, uitnodigende communicatie.

  Nuttig Beoordelen 8
 • Галина Юрченко
  4 augustus 2022 bij 21:12

  Lana is een uitstekende specialist en meester in haar vakgebied.
  Ze is een erg aardige persoon die me heeft geholpen en me nog steeds helpt in deze huidige hachelijke situatie.
  Lana ik wens je een goede gezondheid en veel succes toe met je niet makkelijke werk.

  Met vriendelijke groet,
  Halina.

  Nuttig Beoordelen 6
 • OLGA OLGA SUKHACHEVA
  1 augustus 2022 bij 09:21

  Lana heeft me geholpen mijn grote pijnklomp in stukjes op te delen, met elke pijn om te gaan en te begrijpen hoe waardevol het is om het probleem van buitenaf te kunnen bekijken. Ik heb geleerd een dialoog met mezelf aan te gaan en deze vaardigheid zal me meer dan eens van pas komen.
  En nog belangrijker! Hoe heerlijk is het hier in Nederland om in mijn moedertaal over mijn moeilijkheden te kunnen praten!
  Lana is een professional in haar vak, dat voel je 🙂, ze is zacht en lijkt licht uit te stralen maar tegelijkertijd veeleisend en maakt duidelijk dat je zelf de baas bent over je leven.

  Nuttig Beoordelen 10
 • Hanna Pestova
  13 juli 2022 bij 22:10

  Ik wil Lana enorm bedanken voor haar werk en wat ze voor mij heeft gedaan!
  Voorheen was het beroep van psycholoog voor mij onbegrijpelijk en niet gewaardeerd.
  Nadat ik in een vreselijke situatie kwam met een groot psychologisch trauma en een constante depressie, schreven de artsen zeer ernstige medicijnen voor die erg verslavend zijn en die een tijdelijk effect hebben en het probleem niet kunnen oplossen.
  Het lot gaf me een ontmoeting met Lana.
  Ik was erg sceptisch over de eerste ontmoeting en dacht: nou, ik ga een keer, en dan zullen we zien. Bij de eerste ontmoeting stelde Lana me erg op mijn gemak en ik heb veel gehuild in haar kantoor. De volgende ochtend begon ik me een beetje beter te voelen.
  Lana is die persoon die in één oogopslag begreep wat er in mijn ziel omging. Ze werd mijn reddingslijn in het moeras – waarin ik verdronk en dankzij haar kwam ik eruit, wat mezelf nooit was gelukt op eigen kracht.
  Lana is een geweldige professional die je helpt een uitweg te vinden uit een schijnbaar hopeloze situatie. Bedankt Lana, je bent de beste!👍🙏🤗😘😘

  Nuttig Beoordelen 9
 • Alex Mai
  7 juli 2022 bij 15:50

  Op de vlucht voor de oorlog in Oekraïne onder de tijdelijke bescherming van Nederland in maart. Oneindig veel dank aan Lana- Larysa van Hunen-Demyanova, een ware professional in haar vakgebied en een geweldig persoon, die mij heeft geholpen om de stress die ik in Oekraïne heb opgelopen te overwinnen en aanbevelingen heeft gedaan om me sneller te laten aanpassen aan de nieuwe levensomstandigheden in Nederland. Ook heeft ze me geholpen om een betere band te krijgen met me familie en vrienden.

  Nuttig Beoordelen 6
 • Oksana Garkava
  5 juli 2022 bij 22:05

  Ik wil mijn dank uitspreken aan een geweldig persoon en een professioneel met een hoofdletter, psycholoog Lana !!!!!!
  Na vele jaren in deze wereld te hebben geleefd was het zelfs in een nachtmerrie onmogelijk voor te stellen dat het ergste in ons leven zou gebeuren – oorlog! Ze namen me alles af: moederland, familie, favoriete werk, geloof in eigen kracht en nog veel meer. Pijn en wanhoop nestelen zich in de ziel, ook al wil je dat niet. En op dit moeilijke moment gaf het lot me een beschermengel genaamd Lana! Lana heeft me hoop kunnen geven, te geloven dat alles zeker goed komt, dat ik alles goed doe! De specialist werkt zeer professioneel, je voelt de rijke ervaring en het gewenste resultaat van het geleverde werk is zeker bereikt!
  Lieve Lana! Ik wens je gezondheid, voorspoed, vriendelijkheid en geduld in je harde werk!
  Met grote dankbaarheid en respect Oksana!

  Nuttig Beoordelen 10
 • Larisa Shelest
  30 juni 2022 bij 21:24

  In moeilijke perioden van het leven, vooral in oorlogstijd, geeft het lot ons een kans om ze op de een of andere manier te verlichten.
  Voor mij was deze kans de kennismaking en communicatie met een geweldig persoon, een psycholoog van beroep en duidelijk door roeping – Lana-Larysa.
  De sessies die ze met mij hield, gesprekken over onderwerpen die belangrijk zijn voor mijn leven en psychische toestand, hebben de last van de zwaartekracht verlicht.
  De oefeningen die Lana-Larysa me leerde vulden me met positieve energie. Het leven gaat tenslotte door! Nabestaanden zijn springlevend, veilig.
  Bedankt dat je dit heel belangrijke werk doet. Wees gezond en gelukkig Lana!

  Nuttig Beoordelen 5
 • Fomenko Tetiana
  22 juni 2022 bij 14:55

  Beste Lana,
  Hartelijk dank voor uw tijd en aandacht. Onze gesprekken samen brachten me veel positieve emoties en hielpen me mezelf te begrijpen.
  Lana is een uitstekende specialist en een geweldige vrouw met een zeer prettige stem en omgangsvormen. Dankzij haar heb ik mezelf, mijn emoties en ervaringen beter leren begrijpen alsmede de huidige situatie vanuit een ander perspectief kunnen waarnemen.
  Ik beveel Lana iedereen aan die hulp nodig heeft. Dank u wel!

  Nuttig Beoordelen 7
 • Alaa Koko
  Alaa Koko
  15 juni 2022 bij 05:16

  الغاليه لانا، لكي كل الحب والتقدير
  جعلتي مني شخص آخر الان استطيع معرفت نفسي وما اريد، جعلتني اؤمن بنفسي ، الان استطيع ان اقول اني تحررت واصبحت شخص متمكن في قراراتي اللتي تصنع لي السعاده، كم انا سعيد جعل القدر ان نتقابل لكي اسمع نصايحك احيانا نحتاج ان نسمع ثم نفكر وسكون سعيدين بتاخذ قرارنا لانو نحنو من نصنع السعاده
  تعلمت من مقابلتي
  ١.الحياه نعيشها مره واحده فعلينا ان نصنع السعاده بقرارتنا وان نكون قدر المسؤليه
  2. علينا أن نحترم أنفسنا ونصل الي ما نريد وسوف يتحقق كل شي
  3.علينا ان نتقبل لكي نقبل
  4.علينا ان نرى لي المشكله من عدد طرق لكي نصل لي حل
  5. السعاده تتدوم عندما تكون راضى عن نفسك
  6.العلاقات الناجحه تتدوم اذا وجد الاحترام المتبادل
  شكرا على كل ما فعلتي لأجلي سوف أكون انسان ناجحا لكي كل الحب والاحترام اتمنى لكي حياه سعيده لأنك ادخلتي في نفسنا السعاده

  Nuttig Beoordelen 7
 • Анна Федоренко
  14 juni 2022 bij 17:49

  Дорогая Лана! Благодаря Вам я стала лучше спать, смогла менее переживать за мужа и за то что сейчас происходит в Украине. Вы сумели направить меня на спокойствие о будущем! Дали уверенность в себе, теперь я всё смогу и всё преодолею! У меня будет всё о чём я мечтаю! Я сделаю так как я хочу! Всё будет и есть хорошо! Спасибо Вам огромное!

  Nuttig Beoordelen 8
 • Maya Shemakova
  11 juni 2022 bij 16:48

  Дорогая Лана, наши встречи помогли мне справиться с важными проблемами а так же позволили мне почувствовать себя уверенно и встать на путь принятия себя, на путь любви к себе. Большое спасибо Вам за позитивность и готовность поддержать в любую минуту.

  Nuttig Beoordelen 7
 • Марина Поморцева
  8 juni 2022 bij 23:02

  Уважаемая Лана! Ваши сессии мне дали чувство уверенности в себе, в окружающем мире, жить на позитиве. Наслаждаться сегодняшним днём!!!

  Nuttig Beoordelen 6
 • Ekaterina Богачук
  26 mei 2022 bij 19:47

  Милая Лана, говорят, что люди не встречаются нам просто так, что каждый человек для чего-то послан нам в этой жизни и это далеко уже не просто слова- это аксиома!
  Видимо мне стоило оказаться в круговороте и эпицентре «событий» , пройти все этапы трудностей на пути… проехать через пол Европы, чтобы встретится с Вами!
  С первого нашего момента общения я увидела вас, как мудрую, рассудительную, грамотную, достаточно опытную, деловую и в тот же момент нежную и обаятельную Женщину, которая гармонично и правильно построила вокруг себя пространство так, что все с чем у неё происходит соприкосновение приносит ей удовольствие!!!
  Женщину с большой буквы и вмещающую в себе гармонично все положительные характеристики и ассоциации с этим словом! Это в смеси с моим беспокойством и волнением о завтрашнем дне, нарушении сна и стало моим внутренним позывом записи к Вам.
  С первого визита я поняла, что моя интуиция меня не подвела ! Вы первоклассный специалист! Первоклассный диагност, при разговоре с которым человек сразу же сам понимает, что ему нужно для улучшения своей жизни!!!Человек- хирург умеющий идеально зашить все эмоциональные раны ! Человек – на своем месте несущий такую великую миссию в виде исцеления душ!

  Nuttig Beoordelen 11
 • Julia K
  4 mei 2022 bij 19:56

  Лана приняла мою маму, беженку, из Киева, на пару консультаций. Несмотря на безопастность в Нидерландах, моя мама мучалась больше месяца от ежедневных панических атак. Поэтому я искала специалиста, и Лана отозвалась. Хочу Вас от всей души поблагодарить, Лана! После Ваших сеансов с мамой, я вижу реальные изменения в маме: она перестала так часто плакать, и у неё заметны приливы хорошего настроения (например, она иногда могла себе подпевать, когда готовит кушать – такого я ещё не видела от неё и в “мирные” времена), у неё заметно увеличился жизненный ресурс, уменьшился негатив и депрессивный настрой! Огромнейшая Вам благодарность, Лана!!!🙏🙏🙏

  Nuttig Beoordelen 7
 • Kora Smirnova
  5 april 2022 bij 19:45

  Я думаю, что у меня никогда не найдется достаточно слов благодарности, что бы описать величину помощи, которую мне оказала Лана в самый темный момент моей жизни. Огромный профессионализм и опыт, чувство такта, эмпатия и человеческая доброта – вот хирургические инструменты, которыми оперирует, этот прекрасный психолог. Лана мне не просто провела со мной “хорошую сессию”, она мне помогла найти силы встать, увидеть дорогу и пойти по ней, это гораздо больше простой поддержки или успокоения. Я уверена, что так чувствовать и понимать людей невозможно научится, это безусловно Дар и я очень счастлива, что судьба меня свела именно с Ланой. Спасибо, бесконечное и огромное. Спасибо!

  Nuttig Beoordelen 11
 • Юлия Кованева
  19 maart 2022 bij 11:22

  Благодарю прекрасного специалиста и очень доброго человека ЛАНУ, за эмоциональную и психологическую поддержку, которую она оказала мне в трудный период моей жизни.
  24 февраля мир оказался у последней черты. В числе миллионов украинцев я стала беженцем. Но я спаслась, я окзалась в Нидерлландах. Каждая СМС и звонок – страх за тех, кто в пекле или скоро в нем окажеться. Понимание о том, что ничего никогда не будет прежним оглушило.
  Находясь в таком состоянии я встретилась с прекрасным человеком ЛАНОЙ. Вы не просто психолог, Вы человек с огромной душой. Вы очень тонко и делликатно смогли понять все, что происходит у меня внутри. Благодаря общению с Вами я получила много полезных рекомендаций и применила их. С Вашей помощью я посмотирела на свои проблемы под другим углом.
  Мы были с Вами на одной эмоциональной волне. Теперь в мои планы вошли новые цели, новые задачи, новый взгляд на ситуациию, которая сложилась по не зависящим от нас причинам и которую мы не можем изменить.
  Спасибо этой прекрасной стране, спасибо людям вокруг, за радушие и помощь которую мы украинцы получаем от вас.
  Желаю Вам добра и успеха, спасибо.

  Nuttig Beoordelen 9
 • Yuliya van Dijk-Ryabinina
  30 december 2021 bij 00:12

  Буквально с первых минут общения Лана создает атмосферу доверия полную поддержки и принятия. Я очень благодарна Лане за то, как она бережно и быстро научила меня расслабляться и отпускать ситуацию. Под ее чутким руководством я смогла пересмотреть свое отношение к окружающей действительности и людям и начала чувствовать себя собой, а не комком тревоги и страхов. Даже сейчас, после окончания консультаций, я постепенно осознаю, откуда и почему взялись многие мои реакции и установки, чувствую, как они меняются и, жить становится намного легче. Мне было очень комфортно работать с Ланой. Она общалась со мной деликатно, внимательно слушая и давая мудрые рекомендации. После каждой сессии я ощущала необычайный прилив сил, огромное желание что-то поменять к лучшему. Огромное Вам душевное спасибо, Лана!

  Nuttig Beoordelen 10
 • Tetyana Nauta
  12 november 2021 bij 20:59

  Благодаря супер профессиональной, мягкой, тактичной помощи Ланы, моя Жизнь заиграла другими красками! Радости, легкости, перспективы и уверенности, что все решаемо, ушло ощущение тупика и какого-то замкнутого, нерешаемого круга!
  У меня появилось чувство счастья, легкости, понимания, как я могу и хочу развиваться в отношениях с близкими, родными, друзьями, над чем в самой себе мне надо поработать!
  Я вижу, чувствую каждый день, как благодаря Лане, в моей Жизни происходят Добрые чудеса!
  Благодарю за те ,,бриллиантики,, знаний человеческих отношений, которые я поняла и увидела благодаря тебе Лана!!!!!
  С благодарностью Татьяна

  Nuttig Beoordelen 15
 • Olga Popova
  30 oktober 2021 bij 11:13

  Ik wil Lana, een uitstekende specialist en een heel lief persoon, bedanken voor de emotionele en psychologische steun die ze mij heeft gegeven tijdens een moeilijke periode in mijn leven. Dankzij haar heb ik veel in mijn leven kunnen begrijpen en veel ten goede kunnen veranderen.

  Nuttig Beoordelen 10
 • Nara Hovhannisyan
  26 oktober 2021 bij 21:45

  Nieuwe inzichten gekregen dankzij Larysa. Na maanden bij Larysa een aantal sessies te hebben gevolgd heb ik nu inzicht gekregen over mijn gevoelens en gedachten. Om bewust te zijn van jezelf, weten wat je wil en waar je naartoe wil, vind ik nu gewoon vanzelfsprekend. Ik raad Larysa iedereen aan voor wie het (even) moeilijk heeft en om zijn of haar leven weer op de rit te krijgen. Larysa is een jonge, mooie en wijze vrouw. Bij haar krijg je de aandacht die je nodig hebt. Ze beschikt over een enorme mensenkennis en weet je snel op je gemak te stellen. Kortom erg professioneel en gewoon een schat van een mens!!!

  Nuttig Beoordelen 23

Review toevoegen

Geef een antwoord

Deze site maakt gebruik van Gebruiker Verificatie plugin om spam te verminderen. Zie hoe uw commentaargegevens worden verwerkt.