Inloggen

NU PSYCHOLOOG

Nu psycholoog verbindt klanten die snel ondersteuning zoeken van ervaren gecertificeerde psychologen of therapeuten die met de klant(en) in hun eigen moedertaal kunnen praten zodat de therapie op de meest prettige wijze gevolgd kan worden.

NU PSYCHOLOOG

Nu psycholoog verbindt klanten die snel ondersteuning zoeken van ervaren gecertificeerde psychologen of therapeuten die met de klant(en) in hun eigen moedertaal kunnen praten zodat de therapie op de meest prettige wijze gevolgd kan worden

MISSIE

Onze missie is om zo veel mogelijk mensen te kunnen ondersteunen met hun eigen keuze voor de juiste professional op het moment dat ze dat ook echt nodig hebben met of zonder een doorverwijzing van hun huisarts.

Wij motiveren onze psychologen om hun professioneel niveau op peil te houden door jaarlijks verschillende opleidingen en of nascholingen te volgen zodat ze kunnen blijven voldoen aan de moderne hoge wetenschappelijke standaarden waardoor zij de beste dienstkwaliteit kunnen blijven leveren waardoor ze hun klanten krachtiger kunnen maken.

 

VISIE

Onze visie is om het mogelijk te maken dat alle mensen, in een continu veranderende wereld, een zo maximaal mogelijke ondersteuning kunnen krijgen van een deskundige.

Wij als professionals van Nu Psycholoog houden ons bezig met de reguliere en integrale gezondheidzorg.

Door de verschillende vormen van therapieën en ondersteuning kunnen we een breed aanbod bieden aan verschillende groepen mensen en organisaties die veel baat hebben met de samenwerking.
Denk aan gemeenten, huisartsen praktijken en kleine of grote organisaties.  
Onze visie is om makkelijk en snel de juiste ondersteuning te krijgen door uw gemaakte keuze!